Konferens med innehåll

Vi erbjuder paket med konferensmöjligheter en eller flera dagar. Vi samarbetar med kockar som kommer hit och lagar mat med fokus på ekologiskt och närodlat. Det finns möjlighet för övernattning för ca 30 personer och om ni är fler kan vi hyra stugor på campingen som ligger precis i närheten.

Vi bjuder in till en helhetsupplevelse med konferensens innehåll, god vällagad mat och en fantastisk naturskön plats att vara på. Johan och Mia bidrar gärna med innehållet till er konferens var och en för sig eller båda tillsammans, enligt dina önskemål.


johan ekenberg

joahnbw.jpg

Jag heter Johan Ekenberg och har jobbat med individ- och organisationsutveckling sedan sent 80-tal. I många år var jag Stockholmsbaserad och har säkert jobbat med över 150 arbetsplatser i östra Sverige. Sedan några år har jag flyttat hem till Karlstad och driver kurs och konferensanläggningen Humlebäck.

Min absoluta övertygelse är att om organisationen och resultaträkningen ska växa så måste även personalen utvecklas. Anställda med god självkännedom och mognad gör bättre resultat. Mognad sker på en känslomässig nivå och kan inte åstadkommas av enbart roliga föreläsningar eller mental korvstoppning. Vågar ni mötas på riktigt och se sanningen om allas storhet och träningsbehov så är jag villig att vara tränare och inspiratör. Jag skapar Humlebäck för att jag har en brinnande önskan att i vacker kulturmiljö hjälpa människor och organisationer att hitta kraft och klarhet.

Ett träningspass med mej innebär en mix av praktiska övningar och inspirerande föreläsningar. Varje timme skapas med deltagarna och växer fram i trygghet när utmaningar och sanningar vågar framföras.

Ring gärna så hittar vi mål och medel för din konferens!
0706 - 340234
johan@johanekenberg.se

Mia lehndaL

mia600x600.jpg

Jag heter Mia Lehndal och bidrar gärna till er konferens genom att hålla föreläsning, workshop eller kurs på vilket tema som helst som bidrar till gruppens och individernas utveckling. Här är några exempel:

Våga vägra stress! och bli mer effektiv
Autentisk kommunikation
Coachande ledarskap och coachande samtal
Modigt Ledarskap

Jag har utbildat hundratals coacher och ledare genom åren och föreläst och utbildat inom dessa områden på en mängd arbetsplatser. Jag är också yogalärare och kan väva in moment av enkla avslappningsövningar och mindfullness/meditation i er konferens.

Jag brinner för det modiga och ansträngningslösa ledarskapet som ser varje individs behov och kapacitet. Vi är alla ledare för oss själva och varandra och när vi erkänner det kan vi ta ansvar för att blomma ut i vår fulla potential och bidra till gemenskap och goda resultat.

Kontakta mig så skapar vi ett upplägg som passar er!
0731 - 59 22 51
mia@coachcom.se

Klicka på bilden för att se fler bilder...